NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e Shtatorit

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Shtatorit në Fakultetin Ekonomik. Kliko këtu

Lexo më shumë

Njoftim sa i përket konkursit për pranimin e studentëve në vitin akademik 2019/20

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është në pritje të vendimit që do të merret në Këshillin Shtetëror për Cilësi sa i përket akreditimit institucional në mënyrë që të mund të shpall konkursin për pranimin e…

Lexo më shumë

BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

Bursë Parlamentare Ndërkombëtare është një program i Bundestagut Gjerman që synon nxitjen e marrëdhënieve midis Gjermanisë dhe vendeve pjesëmarrëse nëpërmjet vlerave të përbashkëta demokratike dhe tolerancës. Thelbi i programit të SPI-së është një praktikë e…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda: Sjellja Organizative dhe Menaxhimi i Investimeve për afatin, Qershor 2019

Sjellja Organizative Menaxhimi i Investimeve

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria