Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

NJOFTIME

Studentët e Juridikut zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kanë fituar vendin e parë në garën për gjykim të simuluar në lëmin penal. Në këtë garë të  sponzorizuar nga USAID-i, studentët mitrovicas lanë…

Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të 9 Majit - Ditës së Evropës, të enjten (9 maj 2019) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now Open. Young professionals and university graduates are encouraged to apply for the prestigious Fulbright Foreign Student Program, which provides funding…

Lexo më shumë

Rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Studentore 2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e zgjedhjeve studentore 2019 në UMIB. Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për PARLAMENTIN E STUDENTËVE Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për KËSHILLAT E STUDENTEVE  Shperndarja e mandateve ne baze te…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria