ShtetiUniversitetiWeb faqe
ShqipëriUniversiteti i Tiranështtp://www.unitir.edu.al/
ShqipëriUniversiteti Politeknik i Tiranështtp://www.upt.al/
ShqipëriUniversiteti i Durrësit “Aleksandër Moisiu”http://www.uamd.edu.al/
ShqipëriUniversiteti Bujqësor i Tiranështtp://www.ubt.edu.al/
ShqipëriUniversiteti i Gjirokastrës “Eqrem Çabej”http://www.uogj.edu.al/
Shqipëri Universiteti i Korçës “Fan S. Noli”http://www.unkorce.edu.al/
Shqipëri Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”http://www.univlora.org/
PoloniAGH Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisëhttp://www.agh.edu.pl
TurqiUniversiteti Teknik i Bursështtp://www.btu.edu.tr/
TurqiUniversiteti Yeditepehttp://www.yeditepe.edu.tr/
TurqiUniversiteti Nidgehttp://www.nigde.edu.tr/
KroaciUniversiteti i Splitithttp://www.unist.hr/
SHBAUniversiteti i Wisconsin – Madisonhttp://www.wisc.edu/
Republika ÇekeVSB- Universiteti Teknik i Ostravështtp://www.vsb.cz
SpanjëUniversiteti i Vigoshttp://www.uvigo.es/
MaqedoniUniversiteti i Evropës Juglindorehttp://www.seeu.edu.mk/
Kosovë Universiteti i Pristinës “Hasan Prishtina”http://www.uni-pr.edu/
Kosovë Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”http://www.uni-gjk.org/
Kosovë Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka”http://unhz.eu/