Debat me studentë për fuqizimin e të rinjve në vendimmarrje

Ftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë që të marrin pjesë në debatin publik të organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me mbështetje të Ambasadës Britanike në Prishtinë, në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjve për të marrë vendime duke qenë të informuar, dhe duke i ndihmuar ata që t’i mbajnë politikanët llogaridhënës”.

Panelistë do të jenë: Agim Bahtiri – kryetar i Komunës së Mitrovicës, Xhevahire Izmaku – deputete, (PDK),  Vjosa Osmani – deputete (LDK) dhe  Ilir Deda – deputet i pavarur

Debati mbahet më 24 janar 2017, duke filluar nga ora 14:00 në sallën S01 në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë.

Kliko këtu për agjendën: Ftesa-Agjenda-SQ-Debati-Mitrovice-Pjesemarresit