Konkurs në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Këtu mund të gjeni konkursin për një asistent në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore për lëndët: Kimi e përgjithshme dhe Kimi inorganike.

Kliko këtu: konkurs-ftu