OSCE Dialogue Academy – Call for Applications

Misioni I OSBE-së bën thirrje të hapur për aplikim dhe më tutje do të pasohet…

Më shumë

Mundësi për praktikë në Agjencinë Evropiane për Siguri Ushqimore (EFSA)

Agjencia Evropiane për Siguri Ushqimore – EFSA ka publikuar thirrjen e radhës për mundësi trajnimi/praktike…

Më shumë
Programi I Bursave I Qeverisë Japoneze Për Studentë Dhe Të Diplomuar

Programi i bursave i qeverisë Japoneze për studentë dhe të diplomuar

Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentët e nivelit të diplomuar…

Më shumë
Thirrje Për Shprehje Interesi Për “Akademinë Politike”

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të…

Më shumë
Programi I Praktikës Për Studentë Nga BQK

Programi i praktikës për studentë nga BQK

Bashkangjitur gjeni programin e praktikës për studentë nga Banka Qëndrore e Kosovës për studentët e…

Më shumë
Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now…

Më shumë

Bursat Bilaterale për vitin akademik 2019 / 2020

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Sportit nga Republika e Sllovenisë ofron bursa për shtetas të Kosovës.
Më shumë
Një Delegacion Nga Zyra  Erasmus+ Në Kosovë Vizitoi UMIB-in

Një delegacion nga Zyra  Erasmus+ në Kosovë vizitoi UMIB-in

Koordinatorja e Zyrës Erasmus+ në Kosovë, Jehona Lushaku dhe asistentja, Blerinë Zjaça, kanë vizituar Universitetin…

Më shumë
Stafi Akademik I Universitetit Të Mitrovicës Morën Pjesë Në Seminarin “International Credit Mobility” Në Varshavë Të Polonisë

Stafi akademik i Universitetit të Mitrovicës morën pjesë në seminarin “International Credit Mobility” në Varshavë të Polonisë

Profesoresha Ajtene Avdullahi dhe Dekani Naser Peci morën pjesë në seminarin “International Credit Mobility” i cili u mbajt nga 10 deri më 12 Prill 2019 në Varshavë të Polonisë.
Më shumë
Universiteti Teknik I Rigës Dhe Universiteti I Triestes, Hapin Aplikimet Për Shkollën Verore Të Përbashkët

Universiteti Teknik i Rigës dhe Universiteti i Triestes, hapin aplikimet për shkollën verore të përbashkët

Me rastin e bashkëpunimit të ngritur mirë me Universitetin Teknik të Rigës, ne jemi të…

Më shumë
Agjencia Universitare E Frankofonisë Ofron Qasje Në Më Shumë Se 5 Milionë Burime Online

Agjencia Universitare e Frankofonisë ofron qasje në më shumë se 5 milionë burime online

Agence Universitaire de la Francophonie i ofron studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" qasje në më shumë se 5 milionë burime online: kurse online, libra, artikuj shkencorë në të gjitha disiplinat.
Më shumë

The Balkan Debate and Public Policy Challenge

The Balkan Debate and Public Policy Challenge:  “Joint Future of the Western Balkans in the European Union”
Më shumë