Konkurs për ndarjen e bursave universitare

Bashkangjitur gjeni konkursin për ndarjen e bursave universitare për studimet themelore bachelor dhe master, për…

Më shumë
Shërbimi Gjerman Për Shkëmbim Akademik- DAAD Ofron Mundësi Për Studentë

Shërbimi Gjerman për Shkëmbim Akademik- DAAD ofron mundësi për studentë

Institucionet e Arsimit të Lartë në Gjermani kanë një gamë të gjerë të ofertave për…

Më shumë
ENAI Newsletter

ENAI newsletter

Bashkangjitur gjeni linkun për të arriturat e fundit të Rrjetit Europian për Integritet Akademik, ENAI.…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Përfiton Disa Projekte Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” përfiton disa projekte në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), ka fituar disa projekte në kuadër të programit Erasmus+.…

Më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në shkollën verore 2019, Jalë, Shqipëri

Bashkangjitur gjeni dokumentin për më shumë informacione. Kliko këtu

Më shumë

Shpallje për punë praktike

IADK ёshtё duke zbatuar projektin “Trajnimi profesional dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në…

Më shumë

University of Camerino Scholarship Program

On behalf of the bilateral cooperation between the Ministry of Education, Science and Technology of…

Më shumë
BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

Bursë Parlamentare Ndërkombëtare është një program i Bundestagut Gjerman që synon nxitjen e marrëdhënieve midis…

Më shumë
Programi COST Publikon 40 Thirrje Të Reja COST Action

Programi COST publikon 40 thirrje të reja COST Action

Në kuadër të Programit COST, janë publikuar 40 thirrje të reja COST Action të cilat i…

Më shumë

Erasmus+ mobilities – Autumn

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months…

Më shumë
Asistentët E FTU-së Mbajnë Ligjëratë Për Studentët E Van Hall Larenstein University Of Applied Sciences

Asistentët e FTU-së mbajnë ligjëratë për studentët e Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Në kuadër të programit Erasmus + për shkëmbimin e stafit akademik, dy asistentë, Bahtir Hyseni…

Më shumë