NJOFTIME

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë

Afati për aplikim për program të praktikës në Bankën Raiffeisen është shtyrë deri me datën 24 maj 2016

Ju  njoftojmë se afati për aplikim për program të praktikës në Bankën Raiffeisen është shtyrë deri me datën  24 maj 2016.

Lexo më shumë

Afati për paraqitjen e provimeve të qershorit

Të nderuar studentë, njoftoheni se provimet për afatin e qershorit 2016, mund t’i paraqitni prej 17 deri më 30 maj 2016. Pas kësaj date do të mbyllet SEMS-i për paraqitjen e provimeve. Suksese!

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në lëndën “Ndërmarrësi”

Këtu mund t’i gjeni rezultatet e provimit në lëndën “Ndërmarrësi”, në të dy drejtimet.
Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria