Lista e kandidatëve të pranuar në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

Këtu mund ta gjeni listën me kandidatët që janë pranuar për regjistrim në vitin e parë të studimeve (niveli bachelor) në vitin akademik 2016/17 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: Inxhinieri Ekonomike

Kliko këtu: Informatikë

Kliko këtu: Makineri prodhuese