Njoftim

  • 20/06/2019

Lëndët: Histori e arsimit kombëtar dhe Histori kombëtare të mësimdhënësit Prof. Sabit Syla zhvendosen me daten 2 korrik 2019 si vijon: Histori e arsimit kombëtar, Programi Fillor viti I, nga ora 10:00-11:00, Salla 306 Histori e arsimit kombëtar, Programi Parashkollor…

Lexo më shumë

Erasmus+ mobilities – Autumn

  • 19/06/2019

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months Allocated scholarship per month:800 EUR Allocated travelling support for Balkan students (A round trip):275 EUR Please note that each suitable candidate has to select at…

Lexo më shumë