NJOFTIME

Ftoheni të merrni pjesë në konferencën; “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm” TSD 2017″

Në bashkëpunim të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" dhe Universitetit të Shkupit “Nënë Tereza” si dhe disa universitete tjera, organizohet konferenca e parë shkencore me titull “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm” TSD 2017". Për më tepër…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në lëndën “Hyrje në biznes”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në lëndën "Hyrje në biznes" në të dy programet:
Lexo më shumë

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda Sjellja Organizative

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sjella organizative".
Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e shtatorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e shtatorit.
Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria