NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e qershorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e qershorit.
Lexo më shumë

Absolventët mund ta paraqesin nga një provim prej 10.05.2017 -17.05.2017

Njoftohen të gjithë studentët – absolventë se prej 10.05.2017 e deri më 17.05.2017, do të hapet SEMS-i dhe do të mund ta paraqesin nga një provim për afatin e majit.

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në lëndën: “Informatika e biznesit”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në lëndën: "Informatika e biznesit".
Lexo më shumë

Rezultatet e provimeve në lëndët: “Mjedisi i biznesit”, “Menaxhimi i investimeve” dhe “Vendosja në biznes”.

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimeve në lëndët: "Mjedisi i biznesit", "Menaxhimi i investimeve" dhe "Vendosja në biznes".
Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria