Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

VENDIME
NJOFTIME

Është shtyrë deri të enjten (1 shtator 2016) afati për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët e  Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini se është shtyrë deri të enjten (1 shtator 2016) afati për paraqitjen e provimeve. Pas kësaj date asnjë student nuk ka mundësi të paraqes provimet për afatin…

Lexo më shumë

Provimi në lëndën “Sociologjia” është shtyer dhe do të mbahet më 26 shtator

Njoftohen studentët e vitit të parë se provimi në lëndën "Sociologjia" është shtyer dhe do të mbahet më 26 shtator (e hëne) 2016, nga ora 10:00!

Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit bëhet prej 22.08.2016 – 29.08.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit bëhet prej  22.08.2016 - 29.08.2016. Pas datës 29.08.2016, nuk mund të paraqitet asnjë provim.

Lexo më shumë

Vendimi për ankesat në Fakultetin Juridik

Këtu mund ta gjeni vendimin e Komisionit për Shqyrtimin e Ankesave sa i përket pranimit të studentëve në Fakultetin Juridik.
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria