Ekspertët Për Akreditim Mbajtën Takimin E Parë Në Universitetin “Isa Boletini”

Ekspertët për akreditim mbajtën takimin e parë në Universitetin “Isa Boletini”

Në kuadër të procesit të akreditimit të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, të hënën u zhvillua takimi i parë ndërmjet menxhmentit të Universitetit dhe ekspertëve ndërkombëtar të akreditimit, që ishin të shoqëruar nga përfaqësuesit e…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini”, Pjesë E Bashkëpunimit Me Universitetin Nga Ferrara E Italisë

Universiteti “Isa Boletini”, pjesë e bashkëpunimit me Universitetin nga Ferrara e Italisë

Universiteti “Isa Boletini” do të jetë pjesë e projektit të përbashkët për bashkëpunim ndërmjet Universitetit Polishkencor dhe Teknologjik nga Ferrara e Italisë dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Marrëveshja për bashkëpunim është nënshkruar nga…

Lexo më shumë
U Mbajtën Zgjedhjet E Studentëve Në UMIB

U mbajtën zgjedhjet e studentëve në UMIB

Zgjedhjet që janë mbajtur të hënën për Këshillat e Studentëve dhe Parlamentin e Studentëve në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, kanë kaluar mirë dhe janë përmbyllur pa asnjë problem. Në zgjedhje kanë marrë pjesë 40.57…

Lexo më shumë
OEK Mbështetet Studentët E Universitetit “Isa Boletini”, Për Punën Praktike

OEK mbështetet studentët e Universitetit “Isa Boletini”, për punën praktike

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) do t'u ndihmoj studentëve të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, për të kryer pjesën praktike në kompani të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare. Për këtë të mërkurën u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi…

Lexo më shumë