Riakreditohen 8 Programe Në UMIB

Riakreditohen 8 programe në UMIB

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC), ka riakredituar 8 programe që funksionojnë në kuadër të fakulteteve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Këto programe, në nivelin bachelor dhe master, janë riakredituar për një periudhë 3-vjeçare.…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Me “Caritasin Zviceran”

Marrëveshje bashkëpunimi me “Caritasin zviceran”

Fakulteti i Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të bashkëpunoj me “Caritasin zviceran” me qëllim të përmirësimit të cilësisë së arsimit dhe ofrimit të shërbimeve në arsimin parafillor. Për këtë qëllim rektori…

Lexo më shumë
Njoftim Sa I Përket Konkursit Për Pranimin E Studentëve Në Vitin Akademik 2019/20

Njoftim sa i përket konkursit për pranimin e studentëve në vitin akademik 2019/20

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” është në pritje të vendimit që do të merret në Këshillin Shtetëror për Cilësi sa i përket akreditimit institucional në mënyrë që të mund të shpall konkursin për pranimin e…

Lexo më shumë
Nis Ndërtimi I Konviktit Dhe Mensës

Nis ndërtimi i konviktit dhe mensës

Kanë nisur punimet për ndërtimin e konviktit dhe mensës së studentëve në kampusin e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Këto dy projekte tepër të rëndësishme për Universitetin në vlerë prej 6 milionë euro do…

Lexo më shumë