Riakreditohen 8 Programe Në UMIB

Riakreditohen 8 programe në UMIB

  • 16/07/2019

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC), ka riakredituar 8 programe që funksionojnë në kuadër të fakulteteve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Këto programe, në nivelin bachelor dhe master, janë riakredituar për një periudhë 3-vjeçare. Tashmë në UMIB janë të…

Lexo më shumë
Nis Ndërtimi I Konviktit Dhe Mensës

Nis ndërtimi i konviktit dhe mensës

  • 04/07/2019

Kanë nisur punimet për ndërtimin e konviktit dhe mensës së studentëve në kampusin e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Këto dy projekte tepër të rëndësishme për Universitetin në vlerë prej 6 milionë euro do të financohen nga Ministria e…

Lexo më shumë