Reagim Ndaj Vlerësimit Të Njëanshëm Dhe Tendencioz Të Paraqitur Në Raport Të Akreditimit Institucional Ndaj Universitetit Të Mitrovicës “Isa Boletini”

Reagim ndaj vlerësimit të njëanshëm dhe tendencioz të paraqitur në raport të akreditimit institucional ndaj Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”

  • 18/06/2019

Konstatimet e dy ekspertëve nga Rumania, njëri prej të cilëve student, të paraqitur në raport të akreditimit institucional ndaj Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),  janë shumë tendencioze, subjektive dhe aspak në përputhje me gjendjen faktike dhe juridike në këtë…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit Musaj Për Fitër Bajram

Urimi i rektorit Musaj për Fitër Bajram

  • 03/06/2019

Të nderuar studentë, mësimdhënës dhe punëtorë të administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”  dhe të gjithë ju qytetarë të besimit islam në Republikën e Kosovës. Më lejoni që në emër timin personal dhe në emër të Universitet të Mitrovicës…

Lexo më shumë