NJOFTIME

Rezultatet e provimit nga lënda Mjedisi i biznesit të mbajtur me datën 12.06.2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit nga lënda Mjedisi i biznesit të mbajtur me datën 12.06.2019. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit nga lënda: Financat e Korporatave

Në bashkëngjitje gjeni listën me rezultatet e studentëve të provimit nga lënda Financat e Korporatave për afatin e Qershorit 2019. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Rezultatet nga lënda Menaxhment Financiar

Gjeni të bashkangjitur rezultatet nga lënda Menaxhment Financiar. Kliko këtu    

Lexo më shumë

OSCE Dialogue Academy – Call for Applications

Misioni I OSBE-së bën thirrje të hapur për aplikim dhe më tutje do të pasohet me prosesin e përzgjedhjes ndëristitucionale. Mundësi aplikimi kanë te rejat (vajzat) të moshës 20 deri 27 vjet te gjitha ato…

Lexo më shumë

Galeria

DOKUMENTE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria