NJOFTIME

Rezultatet e provimit nga lënda: Taksat dhe Korporatat

Bashkangjitur gjeni rezultatet e provimit nga lënda: Taksat dhe Korporatat Kliko këtu    

Lexo më shumë

Erasmus+ mobilities – Autumn

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months Allocated scholarship per month:800 EUR Allocated travelling support for Balkan students (A round trip):275 EUR Please note that each suitable…

Lexo më shumë

Rezultatet për publikim nga lënda: Tregjet dhe Institucionet Financiare

Bashkangjitur gjeni rezultatet per publikim nga lenda: Tregjet dhe Institucionet Financiare. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit nga lënda: Kontabiliteti i Institucioneve Financiare

Bashkangjitur keni rezultatet të studentëve Fakultetit Ekonomik viti i tretë nga lënda: Kontabiliteti i Institucioneve Financiare. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria