Kontakti

Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28153625
Email: [email protected]

VENDIME
NJOFTIME

U mbajt punëtoria me temë: “Pedagogjia Ligjore”, me stafin akademik dhe studentët e Fakultetit Juridik

Më 13 dhe 14 nëntor, në UMIB, është mbajtur punëtoria me temën: “Pedagogjia Ligjore”, me stafin akademik dhe studentët e Fakultetit Juridik. Punëtoria është organizuar nga “Ohio Northern University” (ONU) dhe është financuar nga Departamenti…

Lexo më shumë

Ftesë – aksion për mbjelljen e fidanëve në kampusin universitar

Ftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), si dhe të rinjtë mitrovicas, që të marrin pjesë në një aksion për mbjelljen e fidanëve në kampusin universitar në Mitrovicë,…

Lexo më shumë

Aktivitetet e Parlamentit Studentor gjatë muajit nëntor

Me rastin e festave të nëntorit PARLAMENTI STUDENTOR me datë 25 dhe 26 nëntor organizon " GARË DITURIE" me të drejtë pjesëmarrje të të gjithë studentëve pa dallim. Të interesuarit duhet të formojnë grupe prej…

Lexo më shumë

James Madison University offers a scholarship to a citizen of Kosovo

The Madison Vision Graduate Assistantship for the Advancement of Kosovo will provide financial support to a citizen of Kosovo to pursue a master’s or doctoral degree at our university.  The student will receive full-time tuition…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria