NJOFTIME

Orari provimeve të shtatorit

Këtu mund ta gjeni orarin për provimet në afatin e shtatorit.
Lexo më shumë

“E drejta romake” është shtyer dhe do të mbahet më 8 korrik 2016

Njoftohen studentët e vitit të parë se provimi në lëndën "E drejta romake" është shtyer dhe do të mbahet më 8 korrik 2016, nga ora 10:00.

Lexo më shumë

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë

Një grup studentësh vizituan Avokatin e Popullit

Në kuadër të aktiviteteve që realizohen në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, një grup studentësh nga ky fakultet kanë vizituar Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Gjatë takimit me Avokatin e Popullit, studentët janë shoqëruar nga profesori. Agron Beka.
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria