NJOFTIME

Konkurs për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master

Këtu mund ta gjeni konkursin për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë.
Lexo më shumë

Të shtunën nuk do të mbahet mësim

Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit se të shtunën (7 janar 2017) nuk do të mbahet mësim për shkak të motit të ftohtë. Orët e humbura do të zëvendësohen ditëve në vazhdim.

Lexo më shumë

Ditët e pushimit për festat e fundvitit

Këtu mund ta gjeni njoftimin për ditët e pushimit për festat e fundvitit.
Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e janarit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e janarit.
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

2

Staf Administrativ

Galeria