U Prezantuan Mundësitë E Studimit Në Francë

U prezantuan mundësitë e studimit në Francë

Zyrtarë të Ambasadës Franceze në Kosovë, kanë prezantuar të mërkurën para studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), mundësitë e studimeve në universitetet franceze. Për këto mundësi ka folur, Joseph Giustiniani, atashe për Bashkëpunim…

Lexo më shumë
Me Aktivitete Të Ndryshme U Shënua “Dita Botërore E Ushqimit”

Me aktivitete të ndryshme u shënua “Dita Botërore e Ushqimit”

Fakulteti i  Teknologjisë Ushqimore në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, ka organizuar një sërë aktivitetesh për nder të “Ditës Botërore të Ushqimit”. Aktivitetet janë organizuar me qëllim të sensibilizimit të studentëve dhe qytetarëve për rëndësinë…

Lexo më shumë
Përmbyll Punimet “Konferenca Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Përmbyll punimet “Konferenca Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

Është përmbyllur të premten “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, e cila është mbajtur për dy ditë radhazi në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Ajo ka mbledhur në qytetin buzë Ibrit studiues dhe shkencëtarë nga vende…

Lexo më shumë
Fjalimi I Rektorit, Alush Musaj, Në Hapje Të “Konferencës Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Fjalimi i rektorit, Alush Musaj, në hapje të “Konferencës Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

I nderuar, z.Dillon Green nga Ambasada e Shteteve tëBashkuara të Amerikës në Kosovë I nderuar, akademik, Minir Dushi Të nderuar përfaqësues të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare Të nderuar studiues nga vendi, rajoni dhe Evropa Të…

Lexo më shumë
error

Follow us :)