Fjalimi I Dekanit, Naser Peci, Në Hapje Të “Konferencës Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Fjalimi i dekanit, Naser Peci, në hapje të “Konferencës Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

I nderuari Rektor, I nderuari Akademik, Minir Dushi Të nderuar Ministra, I nderuari -Dillon Green, nga Ambasada e Shteteve Bashkuara Amerikës në Kosovë, Të nderuar përfaqësues Universiteteve, Të nderuar Pjesëmarrës, Zonja dhe Zotërinj, Kemi nderin…

Lexo më shumë
Fjalimi I Prof. Sabri Avdullahi Në Hapjen E “Konferencës Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”

Fjalimi i prof. Sabri Avdullahi në hapjen e “Konferencës Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”

I nderuari Rektor Musaj, Inderuari akademik Minir Dushi I nderuari Minister Hamza….. I nderuari Minister Shala Inderuari perfaqsues i ambasades Amerikane Green I nderuari Kryesues i bordit te KPMM Shabani Te nderuar profesore, kolege, student…

Lexo më shumë
“Konferenca Ndërkombëtare Për Gjeoshkencë”, Ka Mbledhur Në Universitetin E Mitrovicës Studiues Nga Vende Të Ndryshme Evropiane

“Konferenca Ndërkombëtare për Gjeoshkencë”, ka mbledhur në Universitetin e Mitrovicës studiues nga vende të ndryshme evropiane

Ka nisur të enjten në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, e cila ka zgjuar interesim të jashtëzakonshëm si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Në konferencë janë regjistruar 86 pjesëmarrës, ku…

Lexo më shumë
Agjenda E “Konferencës Për Gjeoshkencë”

Agjenda e “Konferencës për Gjeoshkencë”

Më 10 tetor fillon “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë konferencë dyditore, pritet të marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni. Konferenca fillon të…

Lexo më shumë
error

Follow us :)