U Mbajt Mbledhja E Konferencës Së Rektorëve Të Universiteteve Publike Të Kosovës

U mbajt mbledhja e Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës

Në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), u mbajt të hënën mbledhja e Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës, ku u bisedua për sfidat dhe problemet aktuale me të cilat përballen këto universitete.…

Lexo më shumë
Dy Studentë Holandezë Prezantuan Hulumtimin Për Ujërat E  Shkarkuara Nga Industria E Qumështit

Dy studentë holandezë prezantuan hulumtimin për ujërat e shkarkuara nga industria e qumështit

Në kuadër të programit Erasmus+, studentët holandezë, Jelner de Jong dhe Johannes Kingma, kanë prezantuar të hënën në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore (FTU), një hulumtim për trajtimin e ujërave të shkarkuara nga industria e qumështit…

Lexo më shumë
Mirënjohje Për Studenten, Albulena Uka, E Cila Ka Diplomuar Me Notë Mesatare 10

Mirënjohje për studenten, Albulena Uka, e cila ka diplomuar me notë mesatare 10

Dekani i Fakultetit Juridik, Agron Beka, ka ndarë mirënjohje për studenten, Albulena Uka, e cila ka diplomuar me notë mesatare 10. Dekani e ka uruar për suksesin e arritur si studente e Fakultetit Juridik, e…

Lexo më shumë
Prof.dr.Alush Musaj, Rizgjedhet Rektor I Universitetit “Isa Boletini”

Prof.dr.Alush Musaj, rizgjedhet rektor i Universitetit “Isa Boletini”

Prof.dr.Alush Musaj, rizgjedhet rektor i Universitetit “Isa Boletini” Prof.dr.Alush Musaj, është rizgjedhur rektor i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), për mandatin e ardhshëm 4-vjeçar. Këshilli Drejtues (KD), prej nëntë anëtarësh, ka votuar në mënyrë…

Lexo më shumë