BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

BURSA NDËRKOMBËTARE PARLAMENTARE (SPI) E PARLAMENTIT GJERMAN

Bursë Parlamentare Ndërkombëtare është një program i Bundestagut Gjerman që synon nxitjen e marrëdhënieve midis Gjermanisë dhe vendeve pjesëmarrëse nëpërmjet vlerave të përbashkëta demokratike dhe tolerancës. Thelbi i programit të SPI-së është një praktikë e…

Lexo më shumë
Rektori Musaj Ofron Mbështetje Për Parlamentin Studentor

Rektori Musaj ofron mbështetje për Parlamentin Studentor

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur në takim drejtuesit e Parlamentit Studentor, pas përfundimit të procesit zgjedhor në të gjitha nivelet dhe konstituimit të organeve të reja drejtuese. Rektori i…

Lexo më shumë
U Mbajt Mbledhja E Konferencës Së Rektorëve Të Universiteteve Publike Të Kosovës

U mbajt mbledhja e Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës

Në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), u mbajt të hënën mbledhja e Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës, ku u bisedua për sfidat dhe problemet aktuale me të cilat përballen këto universitete.…

Lexo më shumë
Dy Studentë Holandezë Prezantuan Hulumtimin Për Ujërat E  Shkarkuara Nga Industria E Qumështit

Dy studentë holandezë prezantuan hulumtimin për ujërat e shkarkuara nga industria e qumështit

Në kuadër të programit Erasmus+, studentët holandezë, Jelner de Jong dhe Johannes Kingma, kanë prezantuar të hënën në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore (FTU), një hulumtim për trajtimin e ujërave të shkarkuara nga industria e qumështit…

Lexo më shumë