Kumtesë Nga Konferenca E Rektorëve

Kumtesë nga Konferenca e Rektorëve

Bashkangjitur gjeni kumtesën nga Konferenca e Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës. Kliko këtu    

Lexo më shumë
FTU-ja Bashkëpunon Me FSHN E Universitetit Të Tiranës

FTU-ja bashkëpunon me FSHN e Universitetit të Tiranës

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të bashkëpunoj me Fakultetin e Shkencave të Natyrës (FSHN) në Universitetin e Tiranës (UT), në dobi të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit…

Lexo më shumë
UMIB-i Pjesë E Panairit Virtual Të Karrierës Dhe Punës

UMIB-i pjesë e Panairit Virtual të Karrierës dhe Punës

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) është përfaqësuar në edicionin e 9 të Panairit Virtual të Karrierës dhe Punës që u hap të premten në Prishtinë. Në këtë panair të organizuar nga Qendra  për Zhvillim…

Lexo më shumë
Studentët Përfaqësojnë UMIB-in Në Panairin E Shkencës Dhe Teknologjisë

Studentët përfaqësojnë UMIB-in në Panairin e Shkencës dhe Teknologjisë

Një grup i studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kanë marrë pjesë në Panairin e Shkencës dhe Teknologjisë që është organizuar nga gjimnazi “Frang Bardhi” në Mitrovicë. Ata kanë prezantuar para të pranishmëve…

Lexo më shumë