mundesi
marrdhenie
hulumtime

QZHK

Qendra për Zhvillim të Karrierës

Më shumë

ALUMNI

Asociacioni ALUMNI

Më shumë

IECM

Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Më shumë

Storie Suksesi

“Jam shumë i entuziazmuar. Profesorët janë shumë argëtues, dhe studentët shumë energjikë. Informacioni për Kosovën ishte i ndryshëm nga realiteti. E vërteta është se ekziston një tolerancë e madhe fetare në Kosovë. Unë kam vërejtur që Kosova është një vend i vogël, por me një kulturë dhe histori të shkëlqyer “.

Dimitri Diagne

Student

Edona Sadriu, Master i Shkencave në Programin e Inxhinierisë Mjedisore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, me mbështetjen e kompanisë udhëheqëse botërore të inxhinierisë mjedisore “HPC AG”, do të praktikojë në zyrën e Kriffel në Frankfurt, Gjermani me përkrahje financiare.

Edona Sadriu

Studente

4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata

error

Follow us :)