mundesi
marrdhenie
hulumtime

QZHK

Qendra për Zhvillim të Karrierës

Më shumë

ALUMNI

Asociacioni ALUMNI

Më shumë

IECM

Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Më shumë

Storie Suksesi

Djellza Mustafa

Diellza Mustafa ka përfunduar studimet në Universitetin e Mitrovices, Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor, në vitin 2019. Me të diplomuar, Djellza filloi të punoj si mësuese e ciklit klasor në…Më shumë..

Florina Thaqi

Florina Thaçi - ishte studente e Fakultetit Ekonomik, përkatësisht Departamenti Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Si studente Florina ishte shumë e angazhuar dhe e hapur për…Më shumë..

Valdet Ismaili

Valdet Ismajli - ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht Drejtimit të Gjeologjisë në periudhën 2015- 2018. Valdeti ishte një student i zellshëm dhe…Më shumë..

Nermin Morina

Nermin Morina – përfundoi studimet Bachelor në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjegjësisht në programin Parashkollor gjatë periudhës 2015 -  2019. I përkiste gjeneratës së dytë,…Më shumë..

Hatixhe Gashi

Hatixhe Gashi - ishte studente ne gjeneratën e parë të Fakultetit të Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Studimet i filloi në vitin 2014 dhe po atë vit u…Më shumë..

Gresa Jashari

Gresa Jashari - i përket gjeneratës së parë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht në Fakultetin e Edukimit. Ajo gjithnjë kishte dëshiruar të ishte mësuese, andaj zgjedhja e këtij…Më shumë..

Bardh Sylejmani

Bardh Sylejmani - ishte student i dalluar i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjatë periudhës 2014- 2018. Bardhi përvec si student i mirë me nota maksimale angazhohej…Më shumë..

Besim Veliu

Besim Veliu ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave- Drejtimi i Xehetarisë. Gjatë studimeve njihej si një student kurioz dhe i etur për dije. Gjithashtu ai ishte shume bashkëpunues. Besimi i…Më shumë..

Argjend Hajra

Argjend Hajra Studenti i Fakultetit të Gjeoshkencave, tani një inxhinier shumë i suksesshëm në Hidrogjeologji. Argjend Hajra, i cili ishte student i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”,  Fakulteti i Gjeoshkencave,…Më shumë..

Albulena Uka

Albulena Uka, i filloi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 2015. Kishte një entuziazëm të madh qysh në fillim. Në 2017 prezantoi UMIB-in në…Më shumë..

4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata