slide_10

E ARDHMJA E SIGURTË

Rektorati (mars 2019)
REKTORATI
slide_miniera

FAKULTETI I GJEOSHKENCAVE

Punë praktike në laboratore

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË USHQIMORE

slide_17

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE DHE KOMPJUTERIKE

slide_ekonomiku

FAKULTETI EKONOMIK

slide_edukim

FAKULTETI I EDUKIMIT

Mesimdhenia
mundesi
marrdhenie
hulumtime
4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata