marrdhenie-2
hulumtime
cilesi

QZHK

Qendra për Zhvillim të Karrierës

Më shumë

ALUMNI

Asociacioni ALUMNI

Më shumë

IECM

Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Më shumë

Storie Suksesi

Miranda Baruti

Miranda Baruti studimet Bachelor i mbaroi në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” dhe i përket gjeneratës së parë të studentëve në Fakultetin e Edukimit, Drejtimi Fillor. Si e vogël Miranda…Më shumë..

Ylberinë Baliu

– Studimet Bachelor i ka përfunduar në vitin 2016 dhe në të njëjtin vit ka filluar edhe studimet master në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore në degën Inxhinieri dhe Teknologji Ushqimore.…Më shumë..

Petrit Sylemani

Petrit Sylejmani – student i nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, Fakulteti Ekonomik, Departamenti: Menaxhment dhe Informatikë, viti III. Studenti ynë është punësuar në Agjencionin e Shërbimit dhe…Më shumë..

Mirjeta Mehmeti

Mirjeta Mehmeti - Programere në dizajnimin dhe zhvillimin e softuerëve aplikativë. Mirjeta ishte studente në Fakultetin e Inxhinerisë Mekanike dhe Kompjuterike, Drejtimi: Informatike Inxhinierike. Studimet i përfundoi në periudhën 2016-…Më shumë..

Orgesta Hajrizi

Orgesta Hajrizi – Studente e diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Drejtimi - Menaxhment dhe Informatikë. Mbaroi studimet Bachelor me rezultate të larta në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”. Ajo është…Më shumë..

Fjolla Peci

Fjolla Peci - mësimdhënëse e ciklit klasor dhe studente në nivelin Master në Pedagogji. Studimet themelore i mbaroi në Fakultetin e Edukimit Fillor. Fjolla ishte pjesë e Parlamentit Studentor të…Më shumë..

Endrit Hajrizaj

Endrit Hajrizaj – student i diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Me të diplomuar, Endriti filloi punën në Gjykatën Themelore në Mitrovicë – Departamenti për Krime…Më shumë..

Almedina Azemi

Almedina Azemi – mësimdhënëse e ciklit fillor dhe studente e shkencave pedagogjike, niveli master. Gjatë viteve të studimit, tri vite radhazi ishte bursiste universitare dhe bursiste e ekselencës në MASHT.…Më shumë..

Behar Ibishi

Behar Ibishi – ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Universitetin e Mitrovicës, Fakulteti Ekonomik - Drejtimi Menaxhment dhe Informatikë. Ish studenti ynë me të diplomuar ka filluar të bëj…Më shumë..

Djellza Mustafa

Diellza Mustafa ka përfunduar studimet në Universitetin e Mitrovices, Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor, në vitin 2019. Me të diplomuar, Djellza filloi të punoj si mësuese e ciklit klasor në…Më shumë..

Florina Thaqi

Florina Thaçi - ishte studente e Fakultetit Ekonomik, përkatësisht Departamenti Menaxhment dhe Informatikë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Si studente Florina ishte shumë e angazhuar dhe e hapur për…Më shumë..

Valdet Ismaili

Valdet Ismajli - ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht Drejtimit të Gjeologjisë në periudhën 2015- 2018. Valdeti ishte një student i zellshëm dhe…Më shumë..

Nermin Morina

Nermin Morina – përfundoi studimet Bachelor në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjegjësisht në programin Parashkollor gjatë periudhës 2015 -  2019. I përkiste gjeneratës së dytë,…Më shumë..

Hatixhe Gashi

Hatixhe Gashi - ishte studente ne gjeneratën e parë të Fakultetit të Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Studimet i filloi në vitin 2014 dhe po atë vit u…Më shumë..

Gresa Jashari

Gresa Jashari - i përket gjeneratës së parë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, përkatësisht në Fakultetin e Edukimit. Ajo gjithnjë kishte dëshiruar të ishte mësuese, andaj zgjedhja e këtij…Më shumë..

Bardh Sylejmani

Bardh Sylejmani - ishte student i dalluar i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, gjatë periudhës 2014- 2018. Bardhi përvec si student i mirë me nota maksimale angazhohej…Më shumë..

Besim Veliu

Besim Veliu ishte student i Fakultetit të Gjeoshkencave- Drejtimi i Xehetarisë. Gjatë studimeve njihej si një student kurioz dhe i etur për dije. Gjithashtu ai ishte shume bashkëpunues. Besimi i…Më shumë..

Argjend Hajra

Argjend Hajra Studenti i Fakultetit të Gjeoshkencave, tani një inxhinier shumë i suksesshëm në Hidrogjeologji. Argjend Hajra, i cili ishte student i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”,  Fakulteti i Gjeoshkencave,…Më shumë..

Albulena Uka

Albulena Uka, i filloi studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), më 2015. Kishte një entuziazëm të madh qysh në fillim. Në 2017 prezantoi UMIB-in në…Më shumë..

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata

« PrevFebruary 2020Next »
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
* Demo DebatDemo Debat

Time: 4:00 pm


11
* TrajnimTrajnim

Trajnim për shqyrtimin e syllabusit

12
13
* TrajnimTrajnim

Trajnim për shqyrtim të syllabusit

* KonferencëKonferencë

Konferenca e Rektorëve

14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29